Λίγα λόγια για μάς

Η teamapp είναι μια δυναμική και σύγχρονη εταιρία που απαρτίζεται απο επαγγελματίες με εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχεδιασμό λογισμικού υψηλών απαιτήσεων, στο marketing και στο χώρο της διαφήμισης με έδρα το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Σκοπός της teamapp είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις επιχειρήσεων και ιδιωτών για καινοτομία, αποτελεσματικότητα και μέγιστη αξιοποίηση των εξελίξεων της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η εταιρία μας προσφέρει σύγχρονες λύσεις στους πελάτες της και προνοεί για την κάλυψη των μελλοντικών τάσεων, προβολής και προκλήσεων στο επιχειρησιακό τους περιβάλλον αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα τους με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η teamapp αναλαμβάνει την διαδικτυακή σας παρουσία καθιστώντας την πλήρη, λειτουργική και ελκυστική. Καλύπτει κάθε ανάγκη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σχεδιασμού, παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης εργαλείων και σύγχρονων βοηθημάτων, σε χαμηλό κόστος και με μέγιστη απόδοση.

Κατασκευή eshop

Η teamapp αναλαμβάνει την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος για την επιχειρησή σας. Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος γίνετε βασισμένη στις προδιαγραφές του Search Engine Optimiztione (S.E.O.) ώστε να επιτύχουμε την υψηλότερη δυνατη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και αποτελεσματικές πωλήσεις.

Κατοχύρωση Domain Name

Με την πολύχρονη εμπειρία μας και ύστερα από έρευνα σας προτείνουμε το σωστό domain για την επιχείρηση σας και αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση του.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Παρέχουμε φιλοξενία ισοσελίδων σε ασφαλείς cloud servers με 24ώρη παρακολούθηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

Search Engine Optimization (SEO)

Βελτιστοποίηση websites για τις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την αύξηση του organic traffic

Digital Marketing

Γνωρίζοντας την δύναμη του digital marketing στην σύγχρονη αγορά, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Mobile Applications

Αναπτύσουμε mobile applications σε περιβάλλον iOS & Android. Με την σημαντική αύξηση των έξυπνων κινητών συσκευών οι mobile εφαρμογές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής.

Είναι χαρά μας να γράφουμε κώδικα και να υλοποιούμε ιστοσελίδες!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Γνωρίστε την teamapp

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών...

Κώστας
The Head
imgTeam
Βασίλης
Developer

imgTeam
Πάνος
SEO Specialist

imgTeam
Θανάσης
Web Designer

imgTeam
Γιάννης
Developer
imgTeam
Βασίλης
Project Manager

imgTeam